Waarom linnenverhuur?

Linnen voor uw B&B? Ontdek de voordelen van EasyLaundry huurlinnen.

Gaat u binnenkort van start met een
bed&breakfast? Proficiat!

Bed and breakfasts zijn ideaal als u een top-locatie heeft, waar u ook andere mensen van wil laten genieten. Maar vergis u niet, er komt ook heel wat kijken bij het verhuren van een bnb. U moet aan van alles denken: foto’s die de troeven van uw ruimte toont, de ontvangst van gasten, correcte prijzen, het verzamelen van recensies, en natuurlijk ook frisse, comfortabele linnen.

De service van EasyLaundry

Veel startende b&b-uitbaters kopen overhaast enkele bedlinnen in, maar is het wel de juiste keuze om beddengoed online of in een winkel te gaan kopen? Is het niet voordeliger om voor uw B&B te kiezen voor kwalitatieve huurlinnen? EasyLaundry legt uit wat dat voor u kan betekenen.

Wat zijn huurlinnen?

Linnengoed dat u niet zelf koopt en wast of laat wassen en strijken, maar linnengoed waarvoor u samenwerkt met een partner als EasyLaundry. U moet dus niet zelf de nodige hoeveelheid inkopen en onderhouden maar u kan gebruikmaken van ons aanbod linnen. Wassen en strijken moet u ook zelf niet doen, die taak nemen wij met veel plezier van u over. Ook de onvermijdelijke slijtage na herhaaldelijk gebruik is niet uw probleem.

Met andere woorden, bij huurlinnen staat u enkel in voor het ophalen van de schone en het binnenbrengen van de gebruikte linnen. En uw bnb-bedden opmaken, dat natuurlijk ook. Voor de rest kan u op de service van EasyLaundry vertrouwen.

Wat zijn de voordelen van huurlinnen?

  1. Linnen wassen en strijken doe je niet meer zelf!
    U moet uw hoofd ook niet breken over hoeveel linnen u precies nodig hebt voor uw bnb, u bestelt op onze website gewoon de hoeveelheid die u voor de volgende gasten nodig heeft.
  2. Kwaliteit gegarandeerd!
    Als u het zelf kocht, loopt u misschien verloren in het grote aanbod van prijs en kwaliteit van beddengoed. Als u ervoor kiest om samen te werken met easylaundry mag u rekenen op linnen van de hoogste kwaliteit: al onze huurlinnen zijn van De Witte Lietaer. Kwaliteit gegarandeerd, dus.
  3. Flexibiliteit
    Wit linnen voor een- of tweepersoonsbedden? Dat hebben wij in overvloed. U bestelt dus de linnen die u nodig heeft, wij hebben snel alles netjes klaar liggen voor u.
Linnen

Geïnteresseerd in huurlinnen van EasyLaundry?

Bed and breakfast beginnen? 6 onmisbare tips